Mladík rozbil automat na toaletách v obchodním centru. Přišel si na pětistovku v drobných mincích
Ilustrační foto
Děčín

Děčín - V uplynulých dnech policisté z Podmokel pracovali na případu poškozeného mincovníku v děčínském obchodním centru. Přístroj na výběr poplatku za užití zdejších toalet padl do oka mladému lapkovi, který jej poničil a z jeho mincovníku odebral uloženou finanční hotovost.

"Po ohledání pověřených osob a prověřování všech okolností nedávného incidentu vyšlo najevo, že oprava vyjde na dva a půl tisíce českých korun. Rukou nenechavého mládence zmizelo 500,- Kč v drobných mincích. Ve středu osmnáctého ledna letošního roku místní policisté mu sdělili podezření ze spáchání přečinu krádeže, za což mu v jeho případě hrozí až tříletý trest odnětím svobody," uvedla policejní mluvčí Petra Trypesová.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru