U zastávky v Rumburku napadl neznámý pachatel mladou ženu a způsobil jí bodné poranění. Policie po něm pátrá
Ilustrační foto
Děčín

Rumburk - Ve středu v 6 hodin a 30 minut ráno napadl neznámý pachatel mladou ženu, která šla na zastávku autobusu ulicí Jiříkovská v Rumburku. Pachatel jí pod pohrůžkou použití bodné zbraně donutil jít do přilehlého lesa. V lese se dívka začala bránit, přičemž utrpěla bodné poranění na noze.

Po použití slzného spreje se jí podařilo utéct do bezpečí. Neznámý pachatel byl ve věku cca 25 – 30 let, štíhlé postavy, oblečen do tmavého ošacení a na hlavě měl čepici a kapuci od bundy.

"Žádáme případné svědky, kteří by mohli k výše uvedenému případu poskytnout jakékoliv informace, aby volali na linku 158, popř. navštívili nejbližší policejní služebnu. Za poskytnutou pomoc děkujeme," uvedla policejní mluvčí Pavla Kofrová.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru