V děčínské nemocnici se na Štědrý den narodili dva chlapci
Novorozená miminka na porodním sále. Ilustrační foto
Děčín

Most - Dětský křik a pláč byl slyšet na Štědrý den v porodnicích Krajské zdravotní, pod kterou patří pět největších nemocnic v Ústeckém kraji včetně mostecké. Na svět se podívalo devět novorozenců.

V porodnici Nemocnice Děčín se narodili 24. prosince dva chlapci. Rodilo se i v Masarykově nemocnici v Ústí nad Labem, na svět se v tento sváteční den podívali tři miminka, jeden chlapec a dvě dívky.

V teplické nemocnici se na Štědrý den narodil jeden chlapec a jedna holčička. V Nemocnici Most se podívala na svět jedna holčička a v chomutovské porodnici přivedla na svět svého potomka také jedna maminka, narodil se jí chlapec.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru