Hasiči v ranních hodinách vyjížděli ke třem nehodám, u jedné z nich došlo i k úniku plynu
Ilustrační foto
Děčín

Patnáct minut před šestou hodinou ranní vyjížděla jednotka hasičů ze stanice Šluknov k dopravní nehodě osobního auta u obce Staré Křečany – Valdek. Auto bylo v příkopu převrácené na střechu. Zraněného řidiče vzala do péče Zdravotnická záchranná služba. Hasiči zajistili vozidlo proti požáru.

Auto částečně poškodilo sloup telefonního vedení. Na místo byla povolána správa a údržba silnic, aby posypala namrzlou vozovku. V 6:20 sjelo částečně do příkopu další auto. Hasiči ho vytáhli zpátky na silnici.

"Pět minut před půl osmou vyjížděla dobrovolná jednotka z Rumburku k dopravní nehodě dodávky v Rumburku – Aloisově. Dodávka ve smyku narazila do sloupku plynového vedení. Došlo k drobnému úniku plynu. Na místo byli povoláni technici, kteří plyn uzavřeli," uvedl mluvčí hasičů Lukáš Marvan.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru