Poznáte je? Policisté pátrají po totožnosti těchto dvou žen
Foto: Policie ČR
Děčín

Ústí nad Labem - Trmičtí policisté žádají veřejnost o pomoc při ztotožnění těchto dvou žen z fotografií. Ženy jsou podezřelé z trestné činnosti majetkového charakteru, kdy byly kamerovými systémy zachyceny při krádežích na osobách.

"Je pravděpodobné, že se trestné činnosti dopouští v různých částech republiky, aby předešly svému odhalení," uvádí policejní mluvčí Veronika Hyšplerová.

Na Ústecku v hypermarketu v Trmicích odcizily starší nakupující ženě z nákupního košíku pověšenou tašku. Poškozená tak přišla o platební kartu, mobilní telefon, finanční hotovost a klíče od bytu.

V případě, že jste podezřelé ženy z fotografií poznali, tak se prosím obraťte na linku 158 nebo na nejbližší policejní služebnu.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru