Policie v souvislosti s adventem a vánočními svátky připravuje bezpečnostní opatření
Ilustrační foto: Oldřich Hájek
Děčín

Ústecký kraj - V současné chvíli v České republice stále platí první stupeň ohrožení terorismem a během celého roku jsou nastavena zvýšená bezpečnostní opatření. I přestože v současné chvíli nejsou žádné informace, které by směřovaly k přímému ohrožení státu, v souvislosti s vánočními svátky Policie ČR na všech krajských ředitelstvích připravuje adekvátní bezpečnostní opatření.

Bezpečnostní opatření budou přizpůsobena a plánována vždy podle konkrétní situace a ohlášených akcí (vánoční trhy, koncerty, rozsvícení vánočních stromů atd.). Policisté budou dohlížet na místa s větším počtem účastníků. Daná opatření a počty policistů přizpůsobíme každé konkrétní akci.

"I v letošním roce opět pořadatelům a organizátorům připomínáme, že se mohou v případě potřeby obrátit a využít nonstop linku Policie České republiky zřízenou právě pro potřeby zabezpečení velkých sportovních a kulturních akcí, kde získají veškeré potřebné informace. Telefonní číslo 800 255 255," uvedla policejní mluvčí Eva Kropáčová.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru