Dopravní nehoda uzavřela silnici Staré Město-Křešice. Ke karambolu došlo v pátek večer
Foto: Tomáš Straka/Redakce
Děčín

Děčín - K vážné dopravní nehodě se zraněním došlo v pátek, v deset hodin večer na hlavní silnici směrem ze Starého Města do Křešic. Na místě zasahovaly všechny složky IZS a silnice byla zcela uzavřena. Při karambolu skončilo osobní auto mimo vozovku, kde narazilo do stožáru vysokého napětí.

Podle svědků z místa události na místě také přistál vrtulník, ale tato informace se nepotvrdila. Páteční nehodu potvrdil Prokop Voleník-mluvčí krajské záchranky s tím, že žena, 22let byla zaklíněna ve voze, vyproštěna hasiči a sanitkou převezena do nemocnice v Ústí nad Labem. Dále byl do nemocnice v Děčíně přepraven muž, 32let, který při nehodě utrpěl lehčí zranění. Nehoda je nyní v šetření. Nabourané vozidlo bylo v sobotu z místa odstraněno specializovanou firmou.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru