Policisté pátrají po této ženě, rodině se neozvala už od začátku měsíce
Foto: POLICIE ČR
Děčín

Ústí nad Labem - Ústečtí policisté pátrají po padesátileté ženě z Ústí nad Labem. Pohřešovanou dne 1.11.2017 v ranních hodinách naposledy viděla její rodina v místě trvalého bydliště. Od té doby o sobě nepodala žádnou zprávu.

Naposledy byla oblečena v modrých tmavých džínách, tyrkysové zimní bundě, barevných teniskách a s sebou měla tmavě modrou tzv. ledvinku.

"Policisté žádají občany a případné svědky, kteří ženu zahlédli či mají informace, jež by mohly pomoci pohřešovanou vypátrat, nechť se obrátí na nejbližší policejní služebnu nebo na tísňovou linku 158," uvedla policejní mluvčí Veronika Hyšplerová.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru