Toto jsou následky silného větru v kraji: Stromy padaly na silnice, dráty i trať
Ilustrační foto
Děčín

Ústecký kraj - Od večerních hodin 5. října do ranních hodin 6. října vyjely hasičské jednotky k 46 nahlášeným událostem. Většinou to byly spadlé stromy na silnice a cesty, také na dráty vedení a trať.

Nejvíc událostí zaznamenaly hasičské jednotky v okresu Děčín, kde vyjely k 22 spadaným stromům a 4 dalším událostem, jako byla uvolněná střecha a spadlé dráty vedení. Hasiči zasahovali v Šluknově, Děčíně, Růžové, Benešově nad Ploučnicí, Varnsdorfu, Velké Bukovině, Jiřetíně nad Jedlovou, Velkém Šenově, Starých Křečanech, Kytlici, Hřensku, Mikulášovicích, Chřibské, Huntířově.

V okresu Litoměřice vyjely hasičské jednotky na 6 míst k spadaným stromům na silnice u Úštěku, Opárna, Hlinné, Dobříni, Velemína a Prackovic.

V okresu Ústí nad Labem hasiči zasahovali na 6 místech. V pěti případech to byly spadané stromy na silnici: Suletice, Proboštov, Velké Březno, Podlešín, Řehlovice, v jednom případu spadlé trakční vedení v Koštově.

V okresu Most vyjely jednotky třikrát ke spadlým stromům na silnici v Meziboří a Mostu.

V okresu Teplice spadl strom na silnici na Moldavě.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru