Děčín - Zpočátku banální zákrok děčínské městské policie v restauraci skončil nasazením pout třicetiletému muži a předvedením na Policii ČR. K události došlo ve večerních hodinách v jednom z barů v Děčíně I. Obsluha požádala městskou policii o pomoc s trojicí hostů, kteří jsou podnapilí a jsou s nimi problémy.

Dozorčí služba městské policie k baru ihned vyslala nejbližší hlídku. Obsluha na místě kontaktovala strážníky a uvedla, že trojice mužů je v podnapilém stavu a proto jim odmítla podat další alkohol. Muži strážníkům sdělili, že dopijí a v klidu odejdou. Klidná situace se zbytečně vyhrotila před provozovnou. Jeden z mužů začal strážníky sprostě urážet slovy: „Za*raný měšťáci, jděte do prde*e, jste tady k h*vnu. Ču*áci, z*rdi, nic mi nemůžete udělat, jste k h*vnu!“ Na výzvy ke zklidnění nereagoval, stejně tak na výzvu k prokázání totožnosti a křikem dále rušil noční klid.

„Vzhledem k tomu, že muž pokračoval v jednání, které narušovalo veřejný pořádek, strážníci přistoupili k předvedení na Policii ČR. Tomu se muž snažil zabránit, proto hlídka použila donucovací prostředky a nasadila mu pouta,“ uvedl ředitel děčínské městské policie Marcel Horák. Dodal, že strážníci událost zadokumentovali a předali k dořešení příslušnému správnímu orgánu.

 

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru