Jílové - Hlídky městské a státní policie vyjely ve středu v brzkých ranních hodinách opakovaně k mladému muži, který ležel přímo na hlavní silnici 1/13 u prodejny potravin, kousek od Mírového náměstí v Jílovém na Děčínsku.

Muž byl poprvé vyzván, aby silnici ihned opustil. Dvaadvacetiletý muž nejprve slovně napadal hlídku a následně byl za doprovodu policie přesunut na lavičku autobusové zastávky. Když policisté vyjížděli o pár minut na stějné místo byl opět na silnici. Policisté okamžitě kontaktovali otce, který si následně neposlušného syna převzal a odvezl domů. Podle dostupných informací byl muž pod vlivem návykové látky.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru