Děčín, Staré Město – Dopravní policisté od prvního září letošního roku šetří okolnosti dopravní nehody v Děčíně v Kladenské ulici. Řidič osobního automobilu se vlivem své jízdy krátce po dvacáté hodině střetl se zde parkujícími vozidly.

Nejdříve škrtnul zpětným zrcátkem o jedno z nich. Posléze narazil do dalšího, které se vlivem nárazu posunulo na další a tak se stalo i s dalšími. Po ohledání místa dopravní nehody policisté zjistili, že řidič má na svědomí devět poničených vozidel, což odpovídá škodě ve výši 224.000,- Kč. Ke zranění osob nedošlo. Na místě události vyzvali řidiče k provedení orientační dechové zkoušky, kterou podstoupil. Byla pozitivní. Současně s ním provedli také orientační test na návykové látky, který odhalil, že řidič je pod jejich vlivem. Lékařské vyšetření odmítl. Kromě toho má ještě vysloven platný zákaz řízení. Další jízda mu byla zakázána a v současné chvíli nedávný incident prověřují ve zkráceném přípravném řízení s podezřením na přečiny maření výkonu úředního rozhodnutí a ohrožení pod vlivem návykové látky.

 

nprap. Petra Trypesová
Oddělení tisku a prevence Děčín

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru