Jílové - Strážníci MP Jílové vyjeli v sobotu, po sedmé hodině večerní na žádost záchranky k pacientovi s náhlou srdeční zástavou. Strážníci, kteří na místo přijeli během pár minut okamžitě začali s poskytováním první pomoci defibrilátorem, který mají ve služebním voze policie.

Po příjezdu záchranné služby strážníci asistovali záchranářům při pokračování záchrany muže. I přes veškerou rychlou pomoc stražníků i záchranářů muž ročníku 1939 bohužel zemřel. Strážníci v Jílovém za sebou mají již několik výjezdů u kterých použili přístroj zvaný defibrilátor. Operační v těchto případech právě na místo povolává místní policii a to z důvodů, že může být na místě rychleji než sanitka.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru