Děčín - Poprvé v Děčíně s extra kvalitním novým programem roku 2017 se Vám během svého programu, který trvá dvě hodiny předvede cirkus Metropol. Do Děčína přijede začátkem týdne a to na tradiční místo pod Nový most, na Staré Město. V pragramu uvidíte umělce z Ruska, Rumunska, Německa, Slovenska a České republiky. Na programu je dále 100 druhů exotických a domácích zvířat včetně smečky bílých tygrů.

Pro děti je připravené focení a jízda s velbloudy a poníky. V areálu jsou připraveny kolotoče a navštívit můžete cirkusovou zoo. Pro návštěvníky je připravené také bohaté občerstvení. Cirkusové šapitó se během představení odvětrává.

 

Navštívit  můžete i webové stránky cirkusu http://cirkusmetropol.eu

Cirkus je v Děčíně od středy 21.6.2017 až do neděle 2.7.2017. Představení začíná od 18hodin, v neděli vždy od 11hodin, v pondělí a v úterý je cirkus uzavřen.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru