Krajská zdravotní zahájila revitalizaci pavilonu interních oborů v děčínské nemocnici
Foto: Krajská zdravotní
Děčín

Děčín - Krajská zdravotní v minulých dnech zahájila v areálu Nemocnice Děčín revitalizaci pavilonu I, kde sídlí pracoviště interních oborů. Okolo budovy vyrostlo lešení a ve vyšších podlažích se začala postupně vyměňovat stará okna za nová. Jedna z největších investičních akcí v děčínské nemocnici za poslední roky by měla být ukončena letos v prosinci, protože předpokládaná doba prací je sedm měsíců.

Předmětem realizace díla je mj. zateplení obvodového pláště budovy, výměna oken, výměna výtahů, výměna radiátorů a nová výměníková stanice. Cena dle veřejné zakázky je 27 milionů korun včetně DPH.

Omezení v areálu jsou minimalizována, prostor zařízení staveniště a zázemí zhotovitele je umístěno nad budovou mimo komunikační trasy. Kompletní revitalizace pavilonu I si nicméně vyžádala přestěhování lůžek. Ošetřovatelská lůžka z budovy I (5. podlaží) se nachází v budově E (1. podlaží - původně chirurgie B), a to po celou dobu revitalizace. Na dobu zhruba dvou týdnů se 1. června 2017 přestěhovala lůžka oddělení rehabilitace z 6. podlaží na podlaží páté.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru