Do třetice všeho nejlepšího. Mostem opět projede spanilá jízda motorkářů. Už tuto sobotu
Foto z loňského ročníku Most Night Ride: Milan Malý
Co se chystá

Most – Milovníci motorek mají svátek. Sejdou se už tuto sobotu večer v Mostě ve Velebudicích na parkovišti pod Albertem. Spanilá jízda povede Mostem a zakončí se u mosteckého jezera.

Most Night Ride 2023 je třetím ročníkem a její obliba začíná stoupat. „Byli jsme na podobné akci před deseti lety v Praze a nadchlo nás to. Počet motorkářů stoupá i u nás, tak jsme se rozhodli, že setkání a spanilou jízdu začneme pořádat i v Mostě. Většina motorkářů jsou slušní společenští lidé. Myslím, že i na stoupajícím počtu účastníků je patrné, že toto setkání vítají," vysvětluje Milan Malý, co jej k uspořádání Most Night Ride vedlo.

Most Night ride 1

Na místo srazu nezamíří jen motorkáři z Mostecka, Teplicka, Ústí či Prahy, ale i obdivovatelé těchto strojů. „Už loni nás mile překvapilo, kolik lidí si přišlo motorky na parkoviště k Albertu prohlédnout. Litovali, že spanilá jízda končí u mosteckého jezera, což je pro některé daleko," dodává Milan Malý. I letos ho bude zajímat, odkud bude nejvzdálenější motorkář. Rekord z loňska se bude překonávat těžce, byť šlo o milou náhodu. „Zrovna tudy při své dovolené projížděli motorkáři z Hustopečí, což je město v Jihomoravském kraji. Rádi se k nám přidali," vzpomíná pořadatel.

Most night ride 7

Most night ride4

Na parkoviště u Albertu se motorkáři i jejich příznivci sejdou ve 21 hodin. Za doprovodu policie se ve 22 hodin vydají na spanilou jízdu po městě. Na krátkou chvíli bude i omezena doprava u kruhové křižovatky pod Hněvínem těsně před jezerem Most. 

„Rádi bychom pořídili hromadnou fotografii právě v tomto místě tak, aby na pozadí byl Hněvín. Snad se nám to podaří," přeje si Milan Malý.

Most night ride 5

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru