Tuto neděli se chystá poslední Rogalo DC. Program bude opravdu výjimečný
Zdroj: www.mmdecin.cz
Co se chystá

Děčín - Rogalo DC se s fanoušky rozloučí tuto neděli svým letošním 17. dílem. Program proto bude opravdu výjimečný. Hudební odpolední koncert na Smetanově nábřeží Rogalo DC se koná vždy od 15 hodin.

15:00 – Gerald James Clark (JAR) – jihoafrický zpěvák, skladatel a kytarista se stal nedílnou součástí dramaturgických plánů a organizátoři ho považují za jeden z nejlepších „úlovků“. V triu s hráčem na hybridní kytaru Jakubem a bubeníkem Tondou. Gerald má za sebou 5 úspěšných alb a koncertoval v 16 zemích světa.

16:00 - Lord Bishop Rocks (USA) – téměř dvoumetrový černošský hudebník o sobě právem říká, že je dost mladý na to, aby mohl hrát rock and roll a dostatečně starý na to, aby ho uměl. Vystoupení Lorda Bishopa je nabité energií a z jeho koncertu si odnesete nezapomenutelný zážitek. Hudebník, který je původem z Harlemu žije v Drážďanech a koncertoval v Americe a v celé Evropě.

17:00 - Black Sabbath Tribute (USA) – jeden z nejpovedenějších revivalů skupiny Black Sabbath na východním pobřeží USA. Věříme, že se příznivci rockové hudby budou skvěle bavit.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru