Queenie přivezou do Ústí svou letní UNIVERSUM Tour
Skupina Queenie svou tvorbou vzdává hold legendární britské kapele
Co se chystá

Ústí nad Labem - Česká skupina Queenie, jež svou tvorbou vzdává hold legendární britské kapele, letos opět vyrazila na letní open air koncerty. V rámci své UNIVERSUM Tour zavítá v průběhu července a srpna do dvanácti měst České republiky.

Jedna ze zastávek turné se uskuteční 12. srpna v Ústí nad Labem, kde kapela odehraje svůj velký koncert v letním kině. Diváci se mohou těšit na precizní provedení písní skupiny Queen v původních aranžích a tóninách a na tu nejlepší atmosféru, jakou zažijí pouze na živém koncertě.

Jedna z nejuznávanějších Queen tribute kapel na světě a suverénně nejúspěšnější Queen tribute kapela v České republice, která se svou show Queen Relived vyprodala dvakrát po sobě pražskou O2 arenu nebo vystoupila na oficiální narozeninové oslavě královny Alžběty II., zavítá v průběhu letní open air tour do několika českých měst. Jednou ze zastávek letošní UNIVERSUM Tour je také Ústí nad Labem, kde Queenie odehrají velký koncert v letním kině.

0808queenie2

„Na Ústí nad Labem a místní letní kino, které patří mezi jedno z největších ve střední Evropě, se moc těšíme. Na této lokaci jsme ještě nevystupovali, půjde tak o naši premiéru. A koncert v rámci letní UNIVERSUM Tour bude navíc náš první samostatný, který v Ústí odehrajeme. Bude to výzva, bude to skvělé. Určitě si to nenechte ujít,“ zve fanoušky frontman kapely Michael Kluch.

S ohledem na dlouhou koncertní pauzu se kapela vůbec poprvé zapojila do celkové organizace a s realizačním týmem vyladila každý koncert s cílem, aby zážitek diváka začínal už při vstupu do areálu koncertu. „Letošní léto bude o kvalitě a o výzvách, proto ze sebe vydáme maximum, aby si návštěvníci koncerty užili. Hodláme je vtáhnout do našeho Universa,“ dodává Michael Kluch.

0808quernie

Celá UNIVERSUM Tour bude tematicky laděná a půjde o komplexní zážitek. A to včetně cateringu. Diváci ochutnají nejen loni uvedené Queenie pivo, které vzniklo propojením toho nejlepšího z českých a anglických surovin, ale například také Bang-Bang kuře, jedno z nejoblíbenějších jídel Freddieho Mercuryho.

A samozřejmě se mohou těšit na písně legendární skupiny Queen v precizním provedení. Queenie v čele s Michaelem Kluchem si zakládají na přesném pojetí skladeb v původních aranžích a tóninách, které doplňují autentickými kostýmy. Stejně pečlivě kapela přistupuje také k technologické stránce svých koncertů, aby si diváci odnesli prvotřídní audiovizuální zážitek. Proto na UNIVERSUM Tour spolupracují odborníci, kteří připravili megashow Queen Relived v O2 areně. Na fanoušky kapely tak čeká ta nejlepší atmosféra, jakou zažijí pouze na živém koncertě.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru