Vánoční Coca Cola kamion bude letos na jediném místě v Ústeckém kraji
Vánoční kamion před lety na litvínovském náměstí. Foto: Oldřich Hájek
Co se chystá

Ústecký kraj - Po roce se opět vrací a i letos rozváží tu pravou vánoční atmosféru po celé České republice. Vánoční kamion Coca Coly míří letos do 10 měst, jednou ze zastávek v Ústeckém kraji bude město Teplice.

Vyplývá to z oficiálních facebookových stránek výrobce nápojů i jeho webu. Do Teplic přijede v pátek 13. prosince. Od 16 hodin se na něj můžete přijít podívat na parkoviště před Albertem.

Vánoční kamion vypadá přesně tak, jak ho znáte z televizní reklamy, a přiváží Santa Clause, hravé skřítky, spoustu zábavy, soutěží, písniček a dalších překvapení. Jak vypadá program? Začíná se v 16 hodin, o půl hodinky později přijíždí již samotný kamion se Santou a skřítky. Je možné se uvnitř vyfotit.

U vánočního kamionu na náměstích po celé České republice si budete moci v kouzelném stanu zakoupit malý vánoční kamionek, Santovu čepici, sobí parohy nebo klouzací lopatu na sníh.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru