Nenechte si ujít: Poslední Rogalo DC už tuto neděli! Těšit se můžete na bohatý program
Ilustrační foto: Pixabay.com
Co se chystá

Děčín - Letošní poslední Rogalo DC tuto neděli 29. září zahájí v 15 hodin skvělý hudebník, zpěvák a skladatel Ondřej Ruml. Také vystoupí kytarové duo Jenmy a děčínská kapela RAY.

Program:

15.00 - Ondřej Ruml

Zcela výjimečný zjev na české hudební scéně. Je výborným hudebníkem, zpěvákem i skladatelem. Spolupracoval s celou řadou špičkových umělců u nás a je nedílnou součástí pořadu Michala Horáčka - Český kalendář. Má za sebou úspěšné turné "Na hubu", ve kterém sám za pomoci looperu vytváří melodie, ve kterých zní celá kapela.

16.00 - Jenmy

Kytarové duo ve složení George (dvanáctistrunná kytara a zpěv) a Helena (basová kytara) hraje výhradně vlastní skladby ve folkovém duchu.

17.00 - RAY

Kvartet tvoří parta muzikantů z Děčína hrající čistě vlastní tvorbu, pod kterou je autorsky podepsaný zpěvák a kytarista Pavel Techl. Hudba RAY je těžko přesně žánrově zařaditelná, jedná se o propojení rocku, popu a alternativy s jazzovým a bluesovým okořeněním. V roce 2016 kapela vydala eponymní debutové EP, za které dostala ocenění album roku v rámci Tais Awards 2017 předávané v pražském JazzDocku.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru