Zařizujete byt či dům? V Lounech bude výstava pro všechny, kteří chtějí lépe bydlet
Foto: archiv / Diamant Expo
Co se chystá

Louny - Již po šestadvacáté se na výstavišti v Lounech koná výstava Dům, tentokrát s přídomkem 2019. V době od 30. srpna do 1. září se na lounském výstavišti představí na 150 vystavovatelů nejen z České republiky, kteří nabídnou nepřeberné množství zajímavých výrobků a služeb. Veletrh je aktuální přehlídkou novinek z oblasti zahrady, stavby a bydlení.

Návštěvníci naleznou pod jednou střechou a v jednom termínu vše, co je zajímá z oboru bydlení, zhlédnou novinky a mohou získat důležité rady a informace z pěti stěžejních oborů – ZAHRADA, STAVBA, NÁBYTEK, DEKORACE BYTU a BYDLENÍ. Vystavovatelé nachystali zajímavé slevy!

Chystáte se stavět, určitě navštivte expozice v pavilonech „D“ a „E“. V pavilonu „D“, „E“ a „C“ se tradičně představí firmy se širokou škálou nábytku a doplňků.

Na výstavě bude široké zastoupení společností z oblasti VYTÁPĚNÍ. Většinu z nich naleznete v pavilonu „D“ a na venkovní ploše. Jsou to například společnosti – ABX, BHT, Codin Plus, Eisenhammer Touchovice, Mazura tepelná čerpadla, Nitton Trading, Palác Krbů, Želetavská kamna Brabenec,…

Kdo zařizuje svůj dům nebo byt určitě si vybere

Návštěvníci na výstavišti najdou i firmy zabývající se veškerými stavebními pracemi v domech i bytech, např.: vysoušení a sanace vlhkého zdiva, zateplení a odvětrávání fasád, nátěrové systémy. Dále zde budou výrobci a prodejci střech, střešních krytin, komínových systémů, oken, dveří, podlah, topenářské firmy, ale i vystavovatelé nabízející pojízdné lešení a různé druhy žebříků.

Velká část výstavy je věnována zahradě a okolí obydlí. Na výstavě se budou prezentovat firmy, které nabízejí venkovní krby, altány, pergoly a velké množství zahradního nábytku. Své si na výstavě najdou i drobní kutilové a řemeslníci, kteří zde naleznou různé nářadí a nástroje, jak v provedení hobby, tak i pro náročnější v provedení profi.

Dále zde bude mnoho zahradnických firem se vším pro vegetaci vaší zahrady. Velkou výhodou této výstavy není pouze možnost prohlédnout si širokou škálu nových výrobků a jejich porovnání, ale také přímý kontakt zákazníka s výrobcem, který mu samozřejmě podá vyčerpávající informace a je schopen zajistit velmi zajímavou slevu.

Aktuální seznam vystavovatelů naleznete zde.

Na co se ještě mohou návštěvníci těšit?

V pátek 30. srpna proběhnou ve spolupráci Centrum pasivních domů dva unikátní semináře, na kterých se dozvíte, co si pohlídat a na co si dát při koupi nebo stavbě budoucího bydlení pozor.

Představí také, jaké výhody a nároky představuje aktuální legislativa od roku 2020 pro nově stavěné domy. Seminář proběhne v 10.00 a 14.30 hod v prostorách letního kina, v případě nepříznivého počasí bude přesunut do pavilonu A.

Každá vstupenka je slosovatelná. Stačí pouze vyplnit zadní stranu vstupenky a hodit do losovacího osudí. Třeba se právě na vás usměje štěstí a stanete se majitelem některé ze zajímavých cen.

Pro děti zde je k dispozici velké dětské hřiště a kolotoče.

Dojmy z výstavy a diskuse, co nového pořídit pro dům, byt, zahradu, můžete probrat v krásné prvorepublikové kavárně v pavilonu A.

Výstava DŮM 2019 je dobrým tipem na víkendový výlet pro celou rodinu. Motto výstavy je „Výstava DŮM 2019 – výstava pro všechny, kteří bydlí a chtějí bydlet lépe!“

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru