Děčínská ZooŠkola láká v září na Ptačí podzim
Foto: Zoo Děčín
Co se chystá

Děčín - ZooŠkola děčínské zoologické zahrady přichází na období září 2019 s mimořádnou nabídkou výukově zážitkového programu s názvem Ptačí podzim. Jeho cílem je přiblížit dětem pestrost a rozmanitost ptačí říše a seznámit je se správnou volbou potravy do krmítek při zimním přikrmování.

Součástí programu je obrázková prezentace na interaktivní tabuli doplněná o zvuky ptáků, přírodniny k tématu a společná výtvarná činnost.

Program je vhodný pro školní kolektivy od 5 do 25 dětí a je doporučován předškolákům MŠ (nedoporučujeme pro děti mladší 5 let) a mladším školákům z I. stupně ZŠ. Délka programu je 1 hodina.

CENA:

30 Kč (včetně vstupu do Zoo Děčín – Pastýřská stěna)

MÍSTO KONÁNÍ:

učebna ZooŠkoly (přezůvky s sebou)

OBJEDNÁNÍ:

na program je nutné se objednat emailem Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. nebo telefonicky 412 531 626

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru