Tour de Feminin se pojede už tento týden. Připravte se na omezení v dopravě
Ilustrační foto. Zdroj: www.varnsdorf.cz
Co se chystá

Varnsdorf - Ve dnech 11. až 14. července 2019 pořádá Cyklistický klub z Krásné Lípy XXXII. ročník světového poháru – mezinárodního etapového cyklistického závodu žen Tour de Feminin – O cenu Českého Švýcarska.

Do závodu je přihlášeno celkem 176 cyklistek. Nejvzdálenější jsou z USA a Nového Zélandu, chybět nebudou ani národní týmy Ruska, Ukrajiny, Belgie, Švýcarska, Německa a Litvy a závodnice čeká 399,9 km trati Českým Švýcarskem a Šluknovskem.

Dopravní omezení ve Varnsdorfu

1. etapa – čtvrtek 11. července 2019 – pracovní den

odpolední průjezd městem – mezi 14:00 a 14:30 hod. projíždí peloton za asistence policie ČR, městské policie, hasičů a pořadatelů od Dolního Podluží ulicemi Plzeňská, ulicí Výpadovou kolem zahrádek a restaurace Fontána na ulici Čs. letců, dále Pražskou přes kruhový objezd na Kmochovu, Střední, Národní, nám. E. Beneše a ulicí Čs. mládeže na Studánku. Po dobu průjezdu kolony jsou výše uvedené ulice včetně výjezdu od marketu Kaufland zcela uzavřeny pro provoz!

cíl etapy – mezi 16:45 a 17:30 hod. projíždí peloton za asistence policie ČR, městské policie, hasičů a pořadatelů po stejné trase, tedy od Dolního Podluží ulicemi Plzeňská, ulicí Výpadovou kolem zahrádek a restaurace Fontána na ulice Čs. letců, Pražskou přes kruhový objezd na Kmochovu, Střední, kde odbočí doprava po ulici Národní až k věžičce, dále Otáhalovou ulicí na ulici Poštovní a cílovou rovinku tvoří ulice Legií až na nám. E. Beneše, kde je před městským úřadem umístěn cíl. V této době budou kromě výše uvedených ulic zcela uzavřeny oba výjezdy od marketů Billa a Hypernova!

5. etapa – neděle 14. července 2019

dopolední start etapy na náměstí E. Beneše v 10:10 hod. – peloton vyjíždí ulicemi Národní Střední, Kmochovu, přes kruhový objezd u Lidlu a dále ulicemi Pražská, Čs. letců, Výpadová a kolem zahrádek a restaurace Fontána na ulici Plzeňskou do Dolního Podluží. Po dobu průjezdu kolony jsou výše uvedené ulice zcela uzavřeny pro provoz!

Před vlastním závodem může být dle dispozic hlavní rozhodčí provedeno zahřívací kolo vedoucí z náměstí po ulici Národní k věžičce, po Otáhalově ulici na Poštovní a Legií zpět na nám. E. Beneše na místo startu. V této době budou kromě výše uvedených ulic zcela uzavřeny oba výjezdy od marketů Billa a Hypernova!

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru