Koncert Pavla Šporcla slibuje výjimečný hudební zážitek
Zdroj: www.krasnalipa.cz
Co se chystá

Krásná Lípa - Výjimečný hudební zážitek slibuje koncert houslového virtuóza Pavla Šporcla. Díky svému umění, výrazné osobnosti i nekonvenčnímu vystupování slaví úspěchy na nejvýznamnějších pódiích a u posluchačů všech generací.

Světově uznávaný kritik a historik Henry Roth zařadil Pavla Šporcla jako jediného z českých houslistů mladé generace do své knihy Housloví virtuózové – od Paganiniho po 21. století. V koncertní sezóně 2001/2002 po uvedení Dvořákova houslového koncertu s Českou filharmonií v pražském Rudolfinu nazvali kritikové Pavla Šporcla talentem, který se rodí možná jednou za sto let.

K bezpočtu míst jeho koncertů, kterými jsou např. Suntory Hall v Tokiu, Alte Oper ve Frankfurtu, Čajkovského sál v Moskvě či legendární Carnegie Hall v New Yorku tak přibude další, a tím bude v pátek 26. července kostel svaté Máří Magdalény v Krásné Lípě. Koncert s názvem Pocta Paganinimu začíná v 18.00 a vstupné je dobrovolné.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru