Rákosníčkovo hřiště se otevře již v neděli. Zábavný program bude doprovázet Michal z kouzelné školky
Foto: Lidl
Co se chystá

Česká Kamenice - Lidl otevírá páté letošní Rákosníčkovo hřiště! Akce pro celou rodinu se uskuteční v neděli 16. června v České Kamenici v ulici Palackého v době od 10:00 do 17:00 hod.

Těšit se můžete na celodenní zábavný program pro děti. V 11:00 hod. vystoupí Michal Nesvadba z Kouzelné školky a po celý den budou děti i dospělé návštěvníky bavit představení o Rákosníčkovi v podání herců z divadla Scéna. Pro děti bude na místě otevřen umělecký koutek, kde si budou moci vyrobit své vlastní tričko s Rákosníčkem, nebo si nechat pomalovat obličej. Připravena bude také řada soutěží, po jejichž splnění dostanou děti od Rákosníčka tašku s dárky. Po dobu celého programu bude zajištěno občerstvení ze sortimentu prodejen Lidl za příznivé ceny, chybět nebudou ani oblíbené a zdravé fresh džusy z čerstvého ovoce.

V České Kamenici je to již 94. hřiště, které společnost Lidl v rámci projektu Rákosníčkova hřiště postavila. Město jej získalo díky hlasování. Ve své kategorii získalo 21 916 hlasů, a po zásluze se dočkalo nového hřiště. Radost v České Kamenici tak byla veliká a děti především předškolního věku se mohou těšit na nové atrakce a herní prvky s oblíbenou postavičkou Rákosníčka

Přijďte si užít pohodový den na zbrusu novém Rákosníčkově hřišti v České Kamenici!

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru