Oslavte s Centrem Pivovar Děčín narozeniny v rytmu Ria a s pořádnou párty
Ilustrační foto
Co se chystá

Děčín - Centrum Pivovar Děčín bude slavit narozeniny. V sobotu 27. dubna od 15 hodin a bude to velké a velmi temperamentní. Nákupní centrum se promění na karnevalovou destinaci. Čeká vás spousta účinkujících, kteří do vás vlijí spoustu energie.

Těšit se můžete na tříhodinovou událost plnou efektů a zážitků, audiovizuální projekce, energetická čísla. Celé odpoledne bude centrem znít rytmická hudba a zpěv, o něž se postarají Boney M revival, Monika Bagárová, či Vilemína Marhoulová.

Nejen v rytmu samby se rozvlní tanečnice a několikanásobná mistryně v brazilské sólo i párové sambě, salse a latinsko-amerických tancích Veronika Lálová, známá i ze Star Dance, čeká vás i skvělá patnáctiminutová show plná tance, divočiny a té pravé exotiky od africké populární tanečnice a hudební skupiny pravých afrických bubeníků a tanečnic Bijou Camara & Guinee toumboui.

Karnevaloví párty skřítci potěší vtipnou show pro děti všech věkových kategorií, rozhodí tisíce konfet, vyrobí spoustu pěny a kouřových efektů, či okouzlí čáry se suchým ledem.

Ke správné párty nemůže chybět ani bar. Zde vám budou míchat drinky v patřičných karnevalových kostýmech a každý z návštěvníků může zdarma ochutnat i skvělý exotický nealkoholický drink Atomic Cat. Celým odpolednem bude provázet moderátor a zpěvák Aleš Lehký.

Tak v sobotu odpoledne určitě vyrazte sami nebo se svými ratolestmi do OC Pivovar Děčín. Od 15 hodin tu vypukne velká tropická párty!

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru