V areálu františkánského kláštera bude znovu párty. Tady je kompletní program festivalu
Festival se koná v areálu františkánského kláštera v Kadani.
Co se chystá

Kadaň - V sobotu 8. června se v areálu františkánského kláštera v Kadani uskuteční pátý ročník festivalu pARTy ve FRANTIŠKÁNU. A oproti předchozím ročníkům bude ten letošní ještě více programově nabitější.

Těšit se můžete hned na několik zahraničních interpretů. Ze španělského Madridu přiletí ska kapela Oferta Especial, která představí energickou show. Milovníky electro-swingu potěší zase Alice Francis, která je neodmyslitelně spjata s Parov Stelar. Po loňském úspěchu se vrací i The Whiskey Foundation, jejichž hudba připomene kořeny blues a psychedelického rocku.

„Jsme rádi, že na letošním ročníku budeme moci přivítat i zahraniční umělce a vnést tak na regionální kulturní scénu čerstvý vítr. Rozhodně nechceme ustrnout na místě a festival dále nerozvíjet,“ uvádí pořadatelé.

Chybět samozřejmě nebudou ani čeští účinkující. Poprvé do Kadaně přijede pan Jiří Suchý, aby to v jeho 87 letech rozbalil na pódiu s orchestrem divadla Semafor. Gaia Mesiah představí nové album, Prago Union zase neskutečné slovní hříčky. Na motorkách dorazí Pavel Liška s Honzou Révaiem, aby se podělili o své zážitky z motocesty po Střední Americe. Nový repertoár přiveze Divadlo Sklep, které spolu s moderátorem festivalu Tomášem Hanákem patří mezi stálice, které na pARTy ve FRANTIŠKÁNU nemohou chybět.

Xavier Baumaxa, Květy, Abraxas,... letošní ročník je pojat opravdu multižánrově, aby si každý přišel na své. Program se navíc letos poprvé přehoupne přes půlnoc. Takže druhou červnovou sobotu v areálu františkánského kláštera v Kadani.

Více informací se dozvíte na www.partyvefrantiskanu.cz.

1603partyfrantiskan

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru