Vinaři Českého středohoří a Dolního Poohří podruhé otevřou své sklepy
Snímek z loňského ročníku. Foto: archiv organizátorů
Co se chystá

Ústecký kraj - Mimořádná akce, ve které účastníci poznají nečekané krásy opomíjených koutů Ústeckého kraje, se uskuteční 23. března. Po celý den budou vinaři přítomní ve svých sklepech, budou nabízet ochutnávky svých vín a budou prozrazovat svá vinařská tajemství.

Do druhého ročníku akce se zapojilo Třebívlické vinařství Johann W., České vinařstvé Chrámce, Vičické vinařství Mikulášek a v Březně u Chomutova to jsou: Vinařství Němeček, Vinařství Hlava a Včelařství Staňkovi.

Startovat na akci je možné od každého ze zmíněných vinařů, v každém sklepě bude také připraveno originální občerstvení. Spojení mezi vinaři po celý den zajišťují speciální vínobusy pro účastníky zdarma. K cestě na akci je rovněž možné vínobusy využít.

Podrobnosti a jízdní řád najdete na tomto odkazu. (mz)

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru