V kraji už se chystají festivaly. Známe podrobnosti k letošnímu ročníku Labefestu!
Takto vypadá děčínský Labefest. Nádhera, co říkáte? Ilustrační foto
Co se chystá

Děčín - V nejkrásnějším z festivalových areálů na břehu Labe, na Smetanovo nábřeží v Děčíně, přímo pod děčínským zámkem, se 10. a 11. května uskuteční tradiční velký děčínský hudební svátek pro celou rodinu – FESTIVAL LABEFEST.

Po dalším loňském úspěchu festivalu navazují pořadatelé na tradici a i letos pozvali do Děčína špičky populární hudby. Návštěvníci se opět mohou těšit na spoustu dobré muziky.

„Každý rok se snažíme přivést na Labefest do Děčína interprety zvučných jmen, kteří u nás ještě nevystupovali. Děčín si velká jména zaslouží. Někteří interpreti se k nám na vlastní žádost dokonce vrací. Máme totiž nejen krásný areál, ale i skvělé a věrné návštěvníky,“ Uvedl Igor Bayer, organizátor festivalu.

Na pódiu se tak během dvou dnů vystřídá to nejlepší z české muziky. V pátek 10. května odstartuje velkolepý program Bena Cristovao a No Name. V sobotu 11. května pak program pokračuje v podobě kapel Rybičky 48, Imodium, Sabina Křováková,Th!s s Vojtou Kotkem nebo Olympic!

Chybět nebude tradiční páteční slavnostní ohňostroj a řada dalších doprovodných aktivit pro děti i dospělé, na Mariánské louce – dřevosochání, Běláskové klání, a to nejen v rámci současně probíhající ADRENALIN CHALLENGE.

Také letošní ročník dostane šanci doplnit páteční i sobotní program také mladá talentovaná kapela, kterou mají možnost vybrat sami návštěvníci. LABEFEST tak hledá svůj TALENT! Pravidla budou opět k dispozici na stránkách a facebooku festivalu.

Vstupenky na dvoudenní festival za nejnižší možnou cenu 200,- Kč (bez manipulačních poplatků) lze zakoupit v předprodejních sítích vstupenkadecin.cz a Ticketstream.cz již nyní!

Více informací najdete na: www.labefest.cz, www.slavnostidecin.cz nebo Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript., 773 022 238.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru