Moldavská dráha obnovena, v neděli se do této horské obce můžete dostat Žralokem či Hurvínkem
Souprava Žralok při první letošní jízdě na Moldavě. Foto: Oldřich Hájek
Co se chystá

Moldava - Slavnostní obnovení provozu na moldavské dráze se uskuteční již v neděli 18. listopadu. Pokud máte z nové informace radost, nechte se svézt do této horské obce oblíbeným historickým motorákem Hurvínek či soupravou Žralok.

Hurvínek vyrazí v neděli v 9.05 hodin z mosteckého nádraží, přes Litvínov město, Louka u Litvínova, Osek město, Hrob, Dubí, na cílovou zastávku, malebné historické nádraží Moldava dorazí v 10.40 hodin. Na cestu zpět se můžete stejným vlakem vydat v 16.35 hodin. Pro vlak platí zvláštní jízdné a neplatí tarify Dopravy Ústeckého kraje ani Českých drah. Jízdenky není možné zakoupit ve vlaku, ale již od 15. října na železničních stanicích.

Nový přímý spoj na Moldavu soupravou Žralok můžete využít z Ústí nad Labem hlavní nádraží, odkud vyjede v 8.24 hodin, přes Ústí nad Labem západ, Proboštov, Teplice, Louka u Litvínova, Lom u Mostu zastávka, Osek město, Hrob, Dubí, Mikulov, Mikulov Nové Město, a na Moldavu dorazí v 10.05 hodin. Zpět vlak odjíždí v 15.58 hodin.

https://www.youtube.com/watch?v=Tvo-_URa8GQ

V cílové stanici Moldava na vás bude čekat doprovodný program. Například předvánoční prodejní výstava moldavského lesního skla, dětské sklářské dílny, informační stánek DÚK či soutěže pro děti.

Zúčastnit se můžete také moldavského půlmaratonu RaidLight – podzim 2018, 5. ročníku závodu pro milovníky krosu, horských kol, běhu se psem a náročných tratí. Více najdete zde.

Více o akci S Hurvínkem a Žralokem opět na Moldavu se dozvíte zde.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru