Zpěvák Voxel se chystá s Pupeční šňůrou do Děčína
Voxel jako máma
Co se chystá

Děčín - Písničkář a zpěvák Voxel přichystal pro své fanoušky překvapení. Po roce od jeho netradičního pop-folkového turné s Cimbálovkou se jeho příznivci mohou těšit na sólovou (PUPEČNÍ) ŠŇŮRU, kde zazní kromě osvědčených písní i nové skladby z připravované desky.

Název turné není náhodný. Zpěvákovi se tento rok narodil druhý syn a vyšel mu singl „Těhotná“ inspirovaný stavem jeho manželky v době, kdy ho psal. V rámci turné Voxel zahraje v deseti městech po celé České republice a 7. prosince se na něho mohou fanoušci těšit v Děčíně v hudebním klubu Le Garage Noir od 22 hodin.

Jedná se o moje první sólo turné, kde pojedu dlouhé koncerty a budu se snažit co nejvíce do celého děje zapojovat návštěvníky. Název turné je spojen především se singlem Těhotná, ale také proto, abychom se na místě s fanoušky co nejvíce propojili, popisuje zpěvák a slibuje, že koncert bude mít nejméně hodinu a půl. A navíc jsou všechny koncerty v rámci turné zdarma přístupné pro všechny děti do 12 let.

V nejnovějším klipu k písni Těhotná zapojil Voxel svoji manželku i oba dva syny. Vždyť právě jeho nejbližší jsou jeho největší inspirací. „Chtěl jsem mít v klipu místo herců rodinu. Stejně song vznikl díky nim, respektive díky jinému stavu mé manželky, se kterou jsem se snažil prožívat a užívat vše, co tento stav obnáší. A musím říct, že klobouk dolů dámy, maximálně vás obdivuji a klaním se až k země. Myslím, že chlap by to nedal,“ dodává zpěvák, který si v klipu prohodil roli se svojí ženou.

Zahrál si tak těhotnou nastávající maminku, která prožívá strasti i slasti onoho „požehnaného“ stavu. Nový singl Těhotná ke zhlédnutí ZDE.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru