Přeneste se do doby vzniku první republiky: V Děčíně se chystá netradiční slavnost
Zdroj: www.mmdecin.cz
Co se chystá

Děčín - Oslavte spolu s městem Děčín 100. výročí vzniku československého státu. Na chvíli se zastavte a užijte si kouzlo momentu, kdy se ocitnete před sto lety, v době vzniku první republiky.

Ochutnáte, jaké byly hlavní pokrmy našich praprababiček. Užijete si unikátní dobové kostýmy, nebo zasednete do lavic místní obecné školy. K vidění budou i dobové vozy značky Škoda, které se na sklonku 19. století začaly ve velkém vyrábět. Historické mince a bankovky jsou pro vás připraveny k vidění ve Spořitelně České. Vychutnáte si dobové exponáty a 3D prohlídky muzea. To vše a mnohem více. Cílem je vám co nejvíce přiblížit období před sto lety a to, že můžeme být opravdu pyšní na svou vlast.

Účinkující:

14:30-15:30 Suit Up
16:00-17:00 Lucie Černíková
18:00-19:00 Street Band Dixie
19:30-20:30 Original Vintage Orchesra

Do akce se můžete v Děčíně zapojit i vy! Jste fanoušky automobilové historie? Vlastníte zajímavé předměty nebo fotografie, které se vážou k historii ŠKODA AUTO? Doneste je do 15. října do Turistického informačního centra v Děčíně (v knihovně) a staňte se tak spoluautory výstavy. Připraven je bohatý dárkový balíček a speciální pražená káva s historickým motivem.

Akce Zažijte to znovu startuje na v Děčíně na Masarykově náměstí v neděli 21. října od 14 hodin.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru