Získejte neocenitelné zkušenosti: V knihovně bude v sobotu zážitkový kurz první pomoci
Ilustrační foto
Co se chystá

Varnsdorf - Pomoc 4All zve na 6 hodinový zážitkový kurz první pomoci pod záštitou lektorky zdravotnických záchranářů Bc. Jany Hozákové. Kurz je zařazen do bloku akreditace MŠMT č.j.: 95459/2017. Konat se bude v sobotu od 9 do 15 hodin v Městské knihovně ve Varnsdorfu.

Přihlášky můžete odesílat na email: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript., kde se také dozvíte podrobné informace. Volat můžete i na telefon 734 702 026. Cena za kurz je 450 Kč, v ceně je zahrnuto občerstvení, pitný režim, vystavení platného certifikátu a především intenzivní zážitek s neocenitelnou zkušeností.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru