Markéta Kovničková, Janek Ledecký či průvod městem: rumburské slavnosti lákají na nabitý program
Markéta Konvičková.
Co se chystá

Rumburk – Bohatý program nabídnou letošní rumburské městské slavnosti, které se konají v sobotu 18. srpna v Parku Rumburské vzpoury. Návštěvníci se mohou těšit nejen na pestrou směsici různých umělců – hlavní hvězdou bude zpěvák a otec dvojnásobné olympijské vítězky Janek Ledecký –, ale také na doprovodný program.

Letošní městské slavnosti se ponesou v duchu motta: Rumburk – město s historií, město s romantikou, město s budoucností. V programové nabídce se budou prolínat romantizující dobové prvky se současnou moderní kulturou i s interprety, jejichž sláva a renomé je na poli české hudební scény teprve na vzestupu.

Program začne v deset hodin dopoledne dobovým průvodem, který projde přes Lužické náměstí a zpět do Parku Rumburské vzpoury, kde budou slavnosti v 10:40 hodin zahájeny.

Hudební vystoupení na pódiu začnou v půl čtvrté odpoledne. Lidé se mohou těšit například na písničkáře Pavla Dobeše, zpěvačku Markétu Konvičkovou či Janka Ledeckého, zpěváka a textaře, který má na svém kontě hezkou řádku hitů. Pro mladší generaci je připravena skupina ATMO music. Konec slavností je plánován deset minut před půlnocí.

Městské slavnosti v Rumburku bude letos moderovat Eva Borská z TV Barrandov. Vstupné je 100 korun, senioři od 65 let zaplatí 60 korun, dětí do 150 cm a držitelé průkazů ZTP, ZTP/P 50 korun.

0908marketa2

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru