Most - Od soboty za týden se můžete těšit na největší festival zdravého životního stylu na severozápadě Čech - Superfestival zdraví 2018.

Veletrh nabídne přes 60 vystavovatelů z různých oborů zdravého životního stylu. Chybět nebude ani bohaté zdravé občerstvení v odpočinkové piknikové zóně nebo food courtu v zahradě muzea. Těšit se můžete na raw dorty i nanuky, veganské párky v rohlíku nebo hamburgery, BIO prosecco nebo tolik oblíbené sushi. Facebookovou událost Superfestivalu zdraví 2018 najdete zde.

Připraven je i program pro děti, který zajistí spolek Re-Generace, DDM Osek s tvořivými dílničkami a malováním na obličej i hry od KCR Barborka. A co by to bylo za dětský program bez balónků? Ty si vezme na starost známá Balónková Evička. Spolek Jasmína zase nabídne umísťovací výstavu koček a ti, kteří si kočičku domů vzít nemohou, mohou spolek podpořit nákupem v dobročinném stánku. Zábavu pro děti chystá i Cyklo Point Most s překážkovou dráhou. Jedním z nejzajímavějších vystavovatelů je však spolek AAJA, z.s., který na akci dorazí nejen s canisterapeutickými psy, ale i s prasátkem, které zaujme nejednoho návštěvníka. Kompletní seznam všech vystavovatelů najdete na webu Superfestival.cz.

1105superfestival2

Přinášíme vám také celodenní program složený z přednášek v ceně vstupného.

  • 10:00 – 10:45 úvodní slovo moderátora akce, přivítání návštěvníků, představení vystavovatelů
  • 11:00 - 11:15 úvodní slovo primátora města Mostu Jana Paparegy a ředitele Oblastního muzea v Mostě Michala Soukupa
  • 11:15 – 12:00 Jan Hawelka, Lagarto Group - moderní cukrařina a výroba kvalitních zmrzlin
  • 12:15 – 12:45 AAja, z.s. - animoterapie - kde a komu pomáhá?
  • 13: 00 - 13:45 Pharma Nord - Petra Krešňáková - selen - jeho chronický nedostatek v ČR a nesmírná důležitost pro zdraví
  • 14:00 – 14:30 Zdenka Blechová - spisovatelka - Emoci pocházejí z emocí neb vše se dá vyléčit
  • 14:45 – 15:30 TianDe - přírodní kosmetika pr o tělo i duši
  • 15:45 – 16:15 Akademie léčivé výživy - povídání o přirozeném stravování k dlouhověkosti - přednáší Hana Dubovská, spoluzakladatelka ALV
  • 16:30 – 17:00 Radek Pilař, Backstage Barista School Most - jak správně poznat a připravit kvalitní kávy
  • 17:00 - 17:15 zakončení programu festivalu

Vstupenky na Superfestival zdraví vás nevyjdou draho. Vstup pro dospělého je v předprodeji za 50 Kč, děti do 12 let vstup neplatí. Lístky pořídíte on-line i v kamenné prodejně Superpotravina v Růžové ulici v Mostě (v budově firmy Softex) každý všední den od 8 do 17 hodin. Vstupenky budou k dostání i na místě v den konání za 70 Kč. Brány Oblastního muzea v Mostě se pro návštěvníky otevřou už v 9.30. Přijďte s námi strávit den plný zdraví, dobrého jídla i pití a skvělých zážitků.

Superfestival zdraví 2018 vám přináší tým Superpotravina.cz – Alča, Léňa, Péťa a Tom.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru