RODINNÉ STŘÍBRO: Prestižní dostihy se pojedou již v sobotu na mosteckém hipodromu
Start dostihů na mosteckém hipodromu. Foto: Olga Markuzziová
Co se chystá

Most - V sobotu 26. srpna se na dostihové dráze na mosteckém hipodromu pojede několik dostihů, z toho dva prestižní. Velká mostecká steeplechase a Velká letní cena Ústeckého kraje. Ta patří k takzvanému Rodinnému stříbru Ústeckého kraje, tedy tradičním a prestižním akcím.

Velká mostecká steeplechase bude atraktivní překážková podívaná s dotací 300 000 Kč na 4 500 metrů. Velká letní cena Ústeckého kraje bude rovinový dostih I. kategorie na 2 000 metrů o 135 000 Kč. Celkem se v sobotu pojede osm dostihů, ve kterých se představí česká dostihová špička.

Návštěvníci se mohou těšit i na bohatý doprovodný program, představitele našeho města i kraje, celebrity, které budou předávat dostihové ceny a také na kulturní program, například na vystoupení Karlovarského symfonického orchestru.

Svojí účast potvrdil naší redakci také hudebník Felix Slováček, který by měl předávat jednu z cen. „Opět se moc těším na mostecký hipodrom, protože koně mám od malička rád. Lidé by měli na akce tohoto typu chodit a těšit se z tohoto úžasného sportu,“ uvedl Felix Slováček.

Pro děti budou připraveny projížďky na koních zdarma, skákací hrad, soutěže ve spolupráci s jednotkou sboru dobrovolných hasičů a další zábavný program.

Kyvadlová doprava bude zajištěna zdarma na trase OD Prior, První náměstí, ul. Čs. mládeže, konečná zastávka tramvaje číslo 4 a Hipodrom.

Velká letní cena Ústeckého kraje je jednou z mnoha akcí, které Ústecký kraj podporuje v rámci projektu Rodinné stříbro. Projekt vznikl v zájmu udržení kontinuity a zachování nejvýznamnějších akcí celokrajského i nadregionálního významu, Ústecký kraj se na nich podílí poskytnutím finanční podpory, v některých případech i formou spolupořadatelství. Kraj má zájem identifikovat se s aktivitami uvedeného druhu a pomoci tak zachovat i dále předávat tradice.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru