TIP NA VÝLET: V Oseku můžete navštívit lanové centrum, minigolf i sportovní areál
Foto: Archiv p.o. FrýTajm Osek
Výlety

Osek – Od pondělí 17. května byla v Oseku otevřená volnočasová střediska příspěvkové organizace FrýTajm Osek. Zájemci tak mohou navštívit městský sportovní areál, lanové centrum 3D Bludiště v korunách stromů nebo hřiště Adventure v Minigolfu.

Od pondělí 10. května byl také obnovený prodej permanentek přímo v kanceláři uvedené organizace. Kromě vstupenek do zmíněných tří středisek je tu možné zakoupit permanentku pro vstup na přírodní koupaliště.

Osecké lanové centrum 3D Bludiště v korunách stromů získalo vloni první místo v soutěži "Dřevěná stavba roku 2020" v kategorii velká dřevěná hřiště. Kromě toho se pyšní celosvětovým prvenstvím. Jde o vůbec první 3D bludiště na světě. Stavbu zrealizovala v roce 2015 společnost Unipark. Bludiště je uchycené na vzrostlých dubech u místního koupaliště a dokončené bylo v průběhu tří týdnů. Je dvoupatrové, disponuje 14 lanovými překážkami a 15 přestupovými domečky s nástupním točitým schodištěm.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru