OBRAZEM: Kterou z nich jste měli? Podívejte se na legendární retrohračky! Ukazují je teď na výstavě
Auta na výstavě Retrohrátky. Foto: e-deniky.cz
Výlety

Chomutov – Do 1. února můžete navštívit Retrohrátky, výstavu věnovanou hračkám z padesátých až osmdesátých let minulého století. K vidění je ve velkém sálu muzea na radnici na náměstí 1. máje v Chomutově.

Připomeňte si kouzelný svět vašeho dětství. Období bezstarostného hraní vám navodíme na unikátní výstavě. Po čem jste toužili? Co vám rodiče vystáli ve frontě a vy to našli ve skříni dříve než pod stromečkem?

Na výstavě shromáždili legendární hračky a hry z padesátých až osmdesátých let minulého století. Přijďte si najít to své legendární autíčko nebo panenku a nechte vzpomínky plynout.

A protože budete chtít přijít znova, nezapomeňte přibrat své kamarády, děti nebo vnoučata, pro které je k dispozici i retroherna.

Vstupné činí 30 korun, snížené je poloviční a za rodinnou vstupenku zaplatíte stále ještě symbolických 60 korun. Otevřeno je od úterý do pátku od 9 do 17 hodin, v sobotu od 10 do 17 hodin a v neděli od 13 do 17 hodin. První lednový den bude zavřeno.

Fotogalerie

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru