VIDEO: Takhle to vypadá uvnitř bludiště ve výšce stromů. Projděte si s námi nový Funpark
3D bludiště v Mostě. Foto: Oldřich Hájek
Výlety

Most – V Ústeckém kraji je nová atrakce, která láká k návštěvě rodiny s dětmi. Jmenuje se Funpark a jde o 3D lanové bludiště, dětské hřiště a vyhlídkovou věž. Zábavní areál najdete v parku Šibeník, který se nachází uprostřed Mostu.

Bludiště s výškou deset metrů obsahuje 25 rozmanitých lanových překážek a 19 přestupových domečků ve dvou až třech patrech nad sebou.

Vybudování Funparku vyšlo městskou pokladnu zhruba na 30 milionů korun. Vedení města předpokládá, že se lanové centrum a vyhlídková věž, které mají výbornou polohu v centru města, stanou atraktivitou jak pro Mostečany, tak pro turisty.

Video

https://www.youtube.com/watch?v=KC-bE2k7vm0

Funpark bude během prázdnin otevřen každý den od 10 do 19 hodin. V září ve všední dny od 14 do 19, o víkendech od 10 do 19 hodin, v říjnu se potom jeho provoz zkrátí o jednu hodinu, končit bude v 18 hodin jak ve všední, tak víkendové dny. Vstup do lanového centra stojí 50 Kč, rodinné vstupné vyjde na 120 Kč, na vyhlídkovou věž můžete vystoupat za dvacetikorunu.

Kde Funpark najdete

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru