Zamluvte si místo! Podívejte se s průvodcem tam, kde se natáčel seriál Most!
Luďanův dům v Mostě opravdu existuje, filmaři tady moc změn dělat nemuseli. Foto: Oldřich Hájek
Výlety

Most - Přijeďte se přesvědčit, že Chánov není Jeruzalém, dát si pivo v Severce a pokochat se stejným výhledem jako Franta s Dášou na prvním rande. Společnost Offroadsafari.cz pořádá prohlídku všech slavných míst a zákoutí, kde se natáčel populární seriál Most!

Co vás čeká, pokud si hodně neobvyklý výlet zamluvíte? Podíváte se do vyhlášeného sídliště Chánov, kolem gymplu se vydáte přímo na Hněvín, kam Eda zamířil na svou očistnou cestu, aby tu našel Frantu s Dášou. U přesunutého kostela si povíte s vaším průvodcem, jak je to s jeho umístěním, svěcením a jak probíhal jeho přesun. Zastavíte se u Luďanova domu a u Marcela.

A čekají na vás i další legendární místa: Centrál, hotel Cascade, autoservis u pana Juliše a zabrousíte i k Technickým službám, kde pracoval Luďan s Frantou.

A ptáte se na Severku? Ta nebude chybět! Můžete si v ní dát třeba pivko. Výlet si můžete zamluvit na tomto odkazu. Vypsány jsou dva termíny: 16. a 23. března. Pokaždé si vyhraďte na prohlídku filmových míst v mosteckých reáliích odpoledne.
Průvodce vám bude k dispozici po celou dobu výletu, na který se vydáte offroady. Jo a útrata v Severce není v ceně výletu. Dycky Most!

Na další neobvyklé výlety pořádané Offroadsafari.cz se můžete podívat na tomto odkazu.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru