VIDEO: V muzeu historických motocyklů jsou k vidění opravdové unikáty! Nudit se nebudou ani děti...
Muzeum motocyklů v Bečově nad Teplou. Foto: e-karlovarsko
Výlety

Bečov nad Teplou - Více jak padesát kusů historických motocyklů, historická jízdní kola i motocyklové motory. To vše a mnohem více je k vidění v muzeu historických motocyklů v Bečově nad Teplou na Karlovarsku. Na své si přijdou nejen milovníci burácivých strojů.

V expozici muzea jsou k vidění takové unikátní stroje jako např. první vyráběný motocykl značky DKW, PUCH 500 se čtyřpístovým dvouválcovým motorem, Schüttoff 500 OHV nebo Wagner 500 OHC, který je jedniným odchovaným kusem na světě a další výjimečné motocykly.

V prvním patře muzea je nainstalována expozice dřevěných hraček a rodinných loutkových divadel a loutek.

Muzeum se nachází přímo uprostřed náměstí v Bečově nad Teplou a je zřízeno v historické budově bývalého okresního soudu. Vstupné do muzea motocyklů je 60 korun, děti do 12 let zaplatí polovinu. Vstup do expozice hraček stojí 50 korun, děti do 12 let mají vstup za 30 korun.

Otevírací doba:

(červen – zaří) denně 9.30 – 17.00 hodin

(duben, květen)  soboty, neděle 9.30 – 17.00 hodin

Mimo uvedené termíny otevře muzeum kdykoliv na objednání pro skupiny nad 10 osob, pro objednávky je možné kontaktova pana Zdeňka Bálka na telefonním čísle 606 737 041.

VIDEO

https://www.youtube.com/watch?v=lImIV_Sv_tk

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru