VIDEOTIP: Udělejte si výlet na místo, kde budete aspoň chvíli ve stínu: Soutěsky ve Hřensku
Navštivte soutěsky u Hřenska. Foto: Marcela Sklenářová
Výlety

Hřensko – Budete u vody, pobavíte se s průvodci, podíváte se krásný kus přírody. A zůstanete aspoň chvíli ve stínu. Vydejte se s námi do soutěsek ve Hřensku.

K soutěskám se dostanete podél řeky lesem z Hřenska, takže i při procházce zůstáváte ve stínu. Atrakci navštěvuje poměrně hodně lidí, s tím souvisí náročný úkol najít vhodné parkování.

Převozníci jsou velmi vtipní a k návštěvníkům pozorní. Cesta loďkou zabere asi čtvrt hodiny, po vylodění se můžete kousek projít, kochat se přírodou. Lidé se na místo rádi vracejí. Na loď mohou i psí mazlíčci, kočárek vám přepraví zdarma. Kola na loďky nemohou.

Video

https://www.youtube.com/watch?v=c-NgLAJ61Lw

Edmundova soutěska je otevřena denně od 9 do 18 hodin až do října. Cesta loďkou, která pojme pětadvacet osob, se dopředu neobjednává. Vstupné v Edmundově soutěsce činí 80 korun pro dospělého a polovinu za dítě.

Divoká soutěska je až do října otevřena denně od 9 do 17 hodin. Vstupné je za 60 korun pro dospělého, 30 pro dítě.

Kudy tam

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru